Over ons

ID24 B.V.

 

ID24 B.V. is gevestigd in Apeldoorn. ID24 is uw totaalaanbieder op het gebied van identificatieoplossingen en maakt waar nodig gebruik van plastic kaarten.

De producten van ID24 omvatten alles op het gebied van hoogwaardige plastic kaarten, van speciale printers tot op maat gemaakte plastic kaarten voor diverse toepassingen.

Wij ondersteunen u bij de volledige uitvoering van uw project. Naast de levering van kaartprinters, printerlinten en plastic kaarten met uiteenlopende chiptechnologieën, ondersteunen wij u ook bij de realisatie van de door u gewenste RFID-oplossing met een verscheidenheid aan hoogwaardige lezers.

ID24 staat voor kwaliteit, snelle levering en een breed assortiment.

ID24 levert alles voor uw toegang controle, timemanagement, ID kaarten, accessoires en nog veel meer.

 

Onze werkwijze:

 

Wanneer u een prijs bij ons aanvraagt, zullen wij u binnen 24 uur een offerte doen toekomen. Onze offertes zijn transparant. U zult niet verrast worden door kosten die achteraf op de factuur verschijnen. Het kan zijn dat wij u bellen of mailen om uw offertewensen helemaal duidelijk te maken.

Uiteraard sturen wij u op verzoek proefpassen toe als u onze drukkwaliteit wilt beoordelen.

Als u akkoord gaat met onze offerte en de bestelling wilt plaatsen, ontvangen wij uw drukklare bestand (meestal PDF of een AI- of PSD-bestand). Wij maken een orderbevestiging en u ontvangt een duidelijke pdf-proef en de orderbevestiging. Hierin staat precies wat u besteld heeft en wanneer u de pasjes en eventuele andere producten ontvangt. Inmiddels is de bestelling opgenomen in onze productieplanning. Het enige waar we nog op wachten is de goedkeuring van de pdf-proef.

 

Gepassioneerd

Elke dag werken wij met passie om samen met onze partners de beste oplossingen te vinden. Geen uitdaging is te groot voor ons.

 

Efficiënt

Onze oplossingen zijn niet alleen pragmatisch, innovatief en van hoge kwaliteit. Wij zoeken ook altijd naar de meest efficiënte oplossing voor onze partners en projecten.

 

Avontuurlijk

Wij werken graag aan uitdagende nieuwe taken of oplossingen. Wij zien elke uitdaging die we aangaan als een nieuw avontuur.

Laatst bekeken