Zebra ZC300 Kaartprinter

Zebra ZC300 Kaartprinter
€ 819,00 * € 1.099,00 * (25,48% bespaard)

Prijzen excl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • ZC300
Zebra De kaartprinter ZC300 van Zebra overtuigt op het eerste gezicht door zijn design _ en op...meer
Productinformatie "Zebra ZC300 Kaartprinter"

Zebra

De kaartprinter ZC300 van Zebra overtuigt op het eerste gezicht door zijn design _ en op het tweede gezicht door kwaliteit en prestaties. Hij drukt op één zijde van plastic kaarten en op beide zijden met de optionele kaartrotatiemodule. Er is ook een versie beschikbaar waarmee gebruikers gelijktijdig magneetstrips kunnen coderen. Elk detail van de ZC300 is ontworpen voor maximale snelheid en gebruiksgemak - zoals de handige uitvoerkleppen voor het verwijderen van afzonderlijke kaarten of hele stapels. Of de vederlichte inktcassette, die moeiteloos kan worden vervangen. De invoer- en uitvoerladen van de ZC300 bieden beide plaats aan 100 kaarten, en het systeem kan tot 200 meerkleuren- of 900 éénkleurenkaarten per uur afdrukken.

Natuurlijk kunt u alle printlinten en reinigingskits bij ons krijgen

 

Elk detail van de ZC300 is ontworpen voor maximale snelheid en gebruiksgemak - zoals de handige uitvoerkleppen voor het verwijderen van afzonderlijke kaarten of hele stapels. Of de vederlichte inktcassette, die moeiteloos kan worden vervangen. De invoer- en uitvoerladen van de ZC300 bieden beide plaats aan 100 kaarten, dus u hoeft tijdens het afdrukken geen lade te legen of bij te vullen. Printsnelheden tot 200 multi-colour of 900 single-colour kaarten per uur.

 

De hoge snelheid van de ZC300 is duidelijk vanaf de eerste seconde: Gewoon plug-and-play en direct ID-kaarten, naambadges, klantenkaarten en nog veel meer maken. De kaartprinter communiceert standaard via USB en Ethernet, en kan optioneel worden voorzien van Wi-Fi. En dankzij het slanke ontwerp en de aanpasbare zijpanelen past de ZC300 vrijwel overal in.

 

Het verwisselen van verbruiksartikelen is ook zeer eenvoudig. Het is zelfs niet nodig om vooraf een handleiding te bestuderen: Het ontwerp van het lint geeft al aan hoe het verwijderd en geplaatst moet worden. Als kaarten handmatig moeten worden ingevoerd, helpt de ZC300 de gebruiker met stap-voor-stap instructies.

 

Een andere bijzondere kwaliteit van de printer zijn de nieuw ontwikkelde drivers, of beter gezegd de grafische gebruikersinterface die ze bieden: Hier zijn alle instellingen logisch gegroepeerd en kunnen ze met een muisklik worden opgeroepen. In het voorbeeldvenster kunt u in één oogopslag zien hoe de uiteindelijke gedrukte kaart eruit zal zien en hoe eventuele wijzigingen deze zullen beïnvloeden. Het resultaat? Minder testafdrukken of zelfs misdrukken, gebruikers besparen tijd, zenuwen en geld. Overigens: zowel de stuurprogramma's als het LCD-scherm van de ZC300 ondersteunen meerdere talen, waaronder Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Pools, Russisch en Arabisch.ch.

 

 

 

Verdere links naar "Zebra ZC300 Kaartprinter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Zebra ZC300 Kaartprinter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken