Magicard 300 Kaartprinter

Magicard 300 Kaartprinter
€ 849,00 *

Prijzen excl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • MC300
Magicard De Magicard 300 is robuust, duurzaam, betrouwbaar en uitgerust met Digital Shredding...meer
Productinformatie "Magicard 300 Kaartprinter"

Magicard

De Magicard 300 is robuust, duurzaam, betrouwbaar en uitgerust met Digital Shredding (TM). Het is perfect voor scholen, hogescholen en middelgrote bedrijven die tot 10.000 kaarten per jaar afdrukken. Als het aankomt op veilig en betrouwbaar ID-kaarten printen, kunt u rekenen op de Magicard 300.

 

Kenmerken

 

Veilig - De Magicard 300 maakt gebruik van Digital Shredding™, wat betekent dat informatie die voor een afdruktaak wordt gebruikt, wordt versnipperd en verspreid, waardoor ze onherstelbaar wordt. Deze functie is ontwikkeld als reactie op de toenemende wereldwijde vraag naar regulering van persoonsgegevens, waaronder initiatieven zoals de GDPR-vereiste van de Europese Unie.

 

Vertrouwde identiteit - Een HoloKote® beveiligingswatermerk kan op het kaartoppervlak worden gedrukt. De Magicard 300 wordt geleverd met 3 standaardontwerpen en biedt u de mogelijkheid om tot 3 aangepaste ontwerpen toe te voegen, zoals uw bedrijfslogo of een ander uniek veiligheidsontwerp.

 

Hoge kwaliteit - De Magicard 300 biedt een breed kleurengamma en drukt af bij 300 x 300 dpi - ideaal voor foto's op ID-kaarten en een nauwkeurigere weergave van bedrijfslogo's en andere afbeeldingen.

 

Gemakkelijk te gebruiken - Om snel en gemakkelijk aan de slag te kunnen, integreert de Magicard 300 via USB met de bestaande netwerkinfrastructuur, waardoor de installatietijd tot een minimum beperkt blijft en er weinig technische kennis vereist is.

 

Flexibel - Batchprinten met de verwisselbare 100-kaarteninvoer of eenmalige of herschrijfbare kaarten afdrukken met de handmatige invoer. Converteer een enkelzijdige Magicard 300 naar dubbelzijdig afdrukken met een eenvoudige on-site upgrade kit.

 

Efficiënt - De firmware van de Magicard 300 analyseert de kleuren die door de driver worden gestuurd en het gebruikte type film, en drukt de panelen in volgorde af zodat er geen filmpanelen worden verspild.

 

Fail-safe - De Magicard 300 is gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde componenten. Het is ontworpen en vervaardigd in Magicard's "centre of excellence" voor productie in het Verenigd Koninkrijk en wordt ondersteund door 24/7 technische ondersteuning en garantie.

 

Hoge snelheden - Elke full colour, enkelzijdige kaart met HoloKote® kan in minder dan 23 seconden worden gedrukt, terwijl een versie met alleen hars minder dan 6 seconden in beslag neemt.

 

Updates en upgrades - Met de Magicard 300 kunt u altijd op de hoogte worden gebracht van de nieuwste functies en bugfixes zodra deze beschikbaar zijn.

 

incl. CardExchange GO kaartontwerpsoftware - gratis.

Verdere links naar "Magicard 300 Kaartprinter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magicard 300 Kaartprinter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken