Magicard Pronto 100 Kaartprinter

€ 699,00 * € 799,00 * (12,52% bespaard)

Prijzen excl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • MCPronto100
  Magicard Pronto 100 Veilig Naast het printen van 3 standaard HoloKote(R) ontwerpen,...meer
Productinformatie "Magicard Pronto 100 Kaartprinter"

 

Magicard Pronto 100

Veilig

Naast het printen van 3 standaard HoloKote(R) ontwerpen, is de Pronto100 uitgerust met Magicard's 'Digital Shredding' functie die gegevens die naar de printer worden gestuurd onleesbaar maakt na gebruik, wat bijdraagt aan de dataveiligheid van gebruikers en de naleving van GDPR verbetert.

 

Hoge snelheid en kwaliteit

De Pronto100 biedt de hoogste snelheid in de kleinste verpakking die momenteel verkrijgbaar is: HD-kleur: 23 seconden (Standaard), 18 seconden (High-Speed) /Monochroom: 4,7 seconden

 

Gebruikersbeheer

De Clix remote gebruikersinterface helpt u bij het beheren van alle aspecten van de printerinstelling, het onderhoud, de diagnose en de bediening. Het maakt het beheer van supplies mogelijk en maakt het mogelijk om proactieve bestelmechanismen in te stellen.

 

Focus op het milieu

De Pronto100 markeert het begin van Magicards overgang naar apparaten met een hoge mate van ingebouwde recyclebaarheid, vervaardigd en verpakt uit meer dan 75% gerecycled of recyclebaar materiaal.

 

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Kenmerken

 

Veilig - De Magicard 300 maakt gebruik van Digital Shredding™, wat betekent dat informatie die voor een afdruktaak wordt gebruikt, wordt versnipperd en verspreid, waardoor ze onherstelbaar wordt. Deze functie is ontwikkeld als reactie op de toenemende wereldwijde vraag naar regulering van persoonsgegevens, waaronder initiatieven zoals de GDPR-vereiste van de Europese Unie.

 

Vertrouwde identiteit - Een HoloKote® beveiligingswatermerk kan op het kaartoppervlak worden gedrukt. De Magicard 300 wordt geleverd met 3 standaardontwerpen en biedt u de mogelijkheid om tot 3 aangepaste ontwerpen toe te voegen, zoals uw bedrijfslogo of een ander uniek veiligheidsontwerp.

 

Hoge kwaliteit - De Magicard 300 biedt een breed kleurengamma en drukt af bij 300 x 300 dpi - ideaal voor foto's op ID-kaarten en een nauwkeurigere weergave van bedrijfslogo's en andere afbeeldingen.

 

Gemakkelijk te gebruiken - Om snel en gemakkelijk aan de slag te kunnen, integreert de Magicard 300 via USB met de bestaande netwerkinfrastructuur, waardoor de installatietijd tot een minimum beperkt blijft en er weinig technische kennis vereist is.

 

Flexibel - Batchprinten met de verwisselbare 100-kaarteninvoer of eenmalige of herschrijfbare kaarten afdrukken met de handmatige invoer. Converteer een enkelzijdige Magicard 300 naar dubbelzijdig afdrukken met een eenvoudige on-site upgrade kit.

 

Efficiënt - De firmware van de Magicard 300 analyseert de kleuren die door de driver worden gestuurd en het gebruikte type film, en drukt de panelen in volgorde af zodat er geen filmpanelen worden verspild.

 

Fail-safe - De Magicard 300 is gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde componenten. Het is ontworpen en vervaardigd in Magicard's "centre of excellence" voor productie in het Verenigd Koninkrijk en wordt ondersteund door 24/7 technische ondersteuning en garantie.

 

Hoge snelheden - Elke full colour, enkelzijdige kaart met HoloKote® kan in minder dan 23 seconden worden gedrukt, terwijl een versie met alleen hars minder dan 6 seconden in beslag neemt.

 

Updates en upgrades - Met de Magicard 300 kunt u altijd op de hoogte worden gebracht van de nieuwste functies en bugfixes zodra deze beschikbaar zijn.

 

 

Verdere links naar "Magicard Pronto 100 Kaartprinter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magicard Pronto 100 Kaartprinter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken