Magicard 600 Kaartprinter

Magicard 600 Kaartprinter
€ 1.349,00 *

Prijzen excl. btw excl. verzendingskosten

Levering vrij van verzendingskosten!

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • MC600
Magicard De Magicard 600 is een best-in-class ID printoplossing die detailrijke, strikte...meer
Productinformatie "Magicard 600 Kaartprinter"

Magicard

De Magicard 600 is een best-in-class ID printoplossing die detailrijke, strikte beveiliging biedt met digitale bestandsvernietiging en dreigingsbenchmarking, en naadloos integreert met bestaande infrastructuur om veilige verwerking van ID-credentials te verzekeren.

 

Kenmerken

 

Wi-Fi connectiviteit standaard via meegeleverde dongle - IEEE 802.11b / g / n compliant met snelheden tot 300 Mbps. Ondersteunt versleutelde WPA- en WPA2-verbindingen (afhankelijk van het toegangspunt).

 

De Magicard 600 is een oog voor detail en drukt af met een resolutie van 600 x 300 dpi *. U kunt er zelfs de kleinste tekst mee insluiten en leesbaar maken.

 

Uitstekende kwaliteit - De Magicard 600 biedt een breed kleurengamma, zodat afdrukken levendiger en kleurrijker zijn. Dit betekent een nauwkeurigere weergave van het onderwerp - perfect voor foto's op ID-kaarten en een nauwkeurigere weergave van bedrijfslogo's en andere afbeeldingen.

 

Plug-and-play - Om snel en gemakkelijk aan de slag te kunnen, sluit de Magicard 600 aan op uw bestaande netwerkinfrastructuur via USB, waardoor de installatietijd tot een minimum beperkt blijft en er weinig technische kennis vereist is.

 

Snellere afdruksnelheid - Met HoloKote® kan elke full-color, enkelzijdige kaart worden afgedrukt in minder dan 20 seconden, waardoor Magicard 600 tot 190 kaarten per uur kan afdrukken.

 

Updates en upgrades - De Magicard 600 is altijd up-to-date met de nieuwste functies en bug fixes zodra deze beschikbaar zijn.

 

De afdrukopdracht maakte gebruik van digitale gegevens die slechts eenmaal werden vernietigd. Ze zijn gefragmenteerd zodat ze niet hersteld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de Magicard 600 geen opslagplaats voor gegevens is.

 

Fraudepreventie - Met de Magicard 600 kunt u een aanpasbaar HoloKote®-watermerk op elke kaart afdrukken. Elk apparaat kan tot 10 aangepaste HoloKotes® rechtstreeks naar de printer sturen via de webtool van Magicard voor fraudepreventie.

 

Benchmarking van bedreigingen: Wij voeren beveiligingsscans uit met de uitgebreide tool voor de beoordeling van kwetsbaarheden, Nessus Pro, een van de meest gebruikte beveiligingstechnologieën ter wereld, en voeren regelmatig updates van de apparatuur uit om ervoor te zorgen dat de printersoftware en de bijbehorende systeemconfiguratie voldoen aan de hoogste beveiligingseisen.

 

incl. CardExchange GO kaartontwerpsoftware - gratis

Verdere links naar "Magicard 600 Kaartprinter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magicard 600 Kaartprinter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken