Evolis Zenius Kaartprinter

Evolis Zenius Kaartprinter
€ 999,00 *

Prijzen excl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • EVZNUSB
Evolis Evolis Zenius kaartprinter de nieuwe standaard voor het drukken van plastic kaarten...meer
Productinformatie "Evolis Zenius Kaartprinter"

Evolis

Evolis Zenius kaartprinter

de nieuwe standaard voor het drukken van plastic kaarten

 

De Evolis Zenius Cardprinter is de directe opvolger van de Tattoo- en Pebble-printergeneratie. Dit ID-kaartsysteem stelt nieuwe normen op het gebied van ID-kaartsystemen op instapniveau. Gebruiksvriendelijk, goedkoop in aanschaf en weinig onderhoud, dat waren de belangrijkste argumenten bij het ontwerpen van de Evolis Zenius. De ontwerpers van Evolis zijn erin geslaagd een werkelijk fantastisch product te creëren, dat steeds populairder wordt bij veel bedrijven, universiteiten, overheden en clubs.

 

Print uw lidmaatschapskaarten, clubkaarten, brillenkaarten of gewoon uitnodigingskaarten met de Zenius-kaartprinter van Evolis en wees te allen tijde flexibel en onafhankelijk.

 

Met de originele verbruiksartikelen uit de Evolis High Trust serie behaalt u optimale printresultaten. Het verwisselen van de kleurenlinten is bij het Evolis Zenius ID-kaartsysteem heel eenvoudig, want met een handgreep vervangt u de lintpatroon. Dankzij de geïntegreerde geheugenchip herkent de Zenius het lint onmiddellijk en past hij de printparameters automatisch aan het geplaatste lint aan.

 

Evolis ZENIUS creëert een geheel nieuwe generatie van kaartprinters. De Zenius bevat een aantal belangrijke innovaties: Ten eerste is de Evolis-kaartprinter de ideale oplossing voor enkelzijdig monochroom of meerkleurig printen en voor het coderen van RFID- en transponderkaarten. Druk eenmalige hoeveelheden af met de handmatige kaartinvoer of druk kleine batches af met de invoer voor maximaal 50 kaarten voor uw personeelsbadges, toegangscontrolekaarten, lidmaatschapskaarten, betaalkaarten, reispassen, enz.

 

Gebruiksvriendelijk

De evolis Zenius is speciaal ontworpen voor nieuwkomers op het gebied van het printen van plastic kaarten en is zeer eenvoudig in gebruik! Het compacte, modulaire en moderne ontwerp biedt maximale functionaliteit.

 

Uitbreidbaar

De Zenius-drukeenheid is uitgerust met de allernieuwste technologieën. In de "Expert"-versie kan dit badge-systeem direct ter plaatse met meerdere encoders worden uitgebreid. Dankzij deze flexibiliteit kan de kaartprinter worden aangepast aan de specifieke eisen van uw project.

 

Compact, licht en stil

Met een geluidsniveau van slechts 46 dB (A) en een kleine voetafdruk op de werkplek, vindt hij gemakkelijk zijn plaats, zelfs in de kleinste kantoren, balies of winkelbalies. Met een gewicht van ca. 3,5 kg is het momenteel de lichtste printer op de markt.

 

Ecodesign

Zenius is ENERGY STAR-gecertificeerd en voldoet aan de energie-efficiëntie-eisen van de ErP-richtlijn van de EU.

Zenius is ENERGY STAR-gecertificeerd en voldoet aan de energie-efficiëntie-eisen van de ErP-richtlijn van de EU.

Natuurlijk kunt u alle printlinten bij ons krijgen

U kunt de kaartprinter goedkoop en snel bij ons kopen.

Verdere links naar "Evolis Zenius Kaartprinter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Evolis Zenius Kaartprinter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.

Laatst bekeken